«

»

Print this نوشته

ابداع مدل ریاضی برای خنثی کردن بوی بد

محققان آمریکایی یک مدل ریاضی ابداع کرده اند که می تواند هر گونه بوی بد و نامطبوع را خنثی کند.

این الگوی ریاضی می تواند نشان دهد که چگونه انسان برخی بوها را بر اساس مواد شیمیایی و خواص فیزیکی آنها دریافت می کند.

محققان مرکز تحقیقات «توماس جی واتسون» و دانشگاه «ایلینوی» آمریکا یک مدل ریاضی ابداع کرده اند که چگونگی درک برخی بوها توسط انسان را نشان می دهد.

محققان با ابداع این فرمول ریاضی موفق به تولید مخلوطی از مواد شیمیایی شدند که بوی تند و نامطبوع را خنثی و راه درک آن را برای انسان مسدود می کند.

به گفته این محققان، بوی بد و مطبوع را می توان با محاسبه مولفه هایی که ترکیبات مخالف آن را ایجاد می کند، خنثی کرد. آنها این کار را با انطباق یک پایگاه اطلاعاتی از مواد شیمیایی برای دریافت بوها انجام دادند.

اکنون محققان نشان داده اند که مخلوطی از ۳۸ مولفه می تواند رایحه های تند مانند بوی پیاز و تن ماهی را خنثی کند.

Permanent link to this article: http://riazisara.ir/post/1701

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.