↑ Return to page

رابطه فیثاغورث در مثلث قائم الزاویه

 

رابطه فیثاغورث در مثلث قائم الزاویهa2 + b2 = c2

 

 

برای اجرای مجدد، صفحه را رفرش نمایید.(کلید F5 را بزنید)

2 comments

  1. یک دانش آموز

    ممنون خیلی برای من که یک دانش آموز هستم جالب بود.
     

  2. فلاح

    سلام آرزوی موفقیت برایتان دارم بسیار عالی است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

می‌توانید از این تگ‌های اچ‌تی‌ام‌ال استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>